top of page

Meditation dream

Sky shala

Скай Шала е място под небето, в което може да преживеете магията на медитативните практики и йога

Sky
Sky

Терапевтична медитация

 • Терапевтичната здравна медитация помага за оздравителните процеси в тялото. Тя се използва за укрепване, превенция и решаване на проблеми. Медитацията се прилага като допълваща и/или основна терапия при различни състояние, но и за собтвено удоволствие и личностна промяна.

 • Научните данни доказват, че терапевтична здравна медитация се прилага успешно при състояния като: депрсия, тревожност, претовареност, безсъние, проблеми в личен или професионален план, безплодие, здравословни дисбалаланси и заболявания

Медитация с дете
"Мама и аз"

 • Медитацията с детенце е един чудесен начин да научите вашето дете на свързване с дълбоката му същност и да изградите навик, детенцето да умее да се свърза със себе си по най-здравословен начин. Медитацията с детенце е подходяща за укрепване на здравето на детето, връзката ви с него, прилага се и при здравословни проблеми.

 • При медитация с детенце, учим детето на споделяне на пространството в тишина и го стимулираме да изучава себе си по нов за него начин.

 • Медитацията с детенце е подходяща за допълнително лечение на вашето дете

 • Може да се извършва и с придружител.

Лечебна медитация

 • Лечебната медитация е научно доказано средство за подобряване на Вашето здравословно състояние и конкретно лечение на хроничен здравословен проблем.

 • Лечебните медитации са се прилагали в древни времена като средство за преобразуване на повредената енергия в тялото и нейното хармонизирине.

 • Лечебната медитация е подкрепящо медицинските лечения и пациентите оздравяват по-ефективно с над 80% при практикуване на медитация.

Нашите пространства

В нашите шали, ще се потопите в релаксираща, приятна, комфортна обстановка за да преживеете медитацията по най-приятния и отпускащ начин, запазвайки индивидуалното си пространство в групова сесия.

Нашите инструктори са опитни специалисти, които провеждат и индивидуални сесии.

IMG_3412.jpg

Понеделник

19:00ч.

График

 всички практики се провеждат с предварително записване. Места - 6бр.
*Практиките са с продължителност 55мин.

Терапевтична медитация - Сузана Мирчева

Сряда

10:00ч.
16:00ч.

Медитация с дете "Мама и Аз"

19:00ч.

Терапевтична медитация - Сузана Мирчева

Петък

18:30ч.

Лечебна медитация

Теодора Маринова

Сузана Мирчева

Инструктор по терапевтична медитация

Инструктор по медитация "МАМА и АЗ"

Индивидуални консултации по репродуктивни проблеми

Сексуални нарушения

Семейни консултации

Сузана Мирчева водеща на "Терапевтична групова медитация" и "Споделена медитация МАМА и АЗ" и  индивидуални консултации в Sky Shala.

Сузана е опитен специалист с над 20 години практика при работа с деца и възрастни с различни състояния и съдби.

Сесията със Сузи е едно вълшебно, магично преживяване, което не може да се сравни с никоя друга практика, която се опитвали до този момент. Сузи е магнетична личност, докосната със специални умения – да помага на хората, които имат нужда от нея.

Дарбата на Сузи е да Ви преведе през скрити за обикновения човек светове – тя е мост между видимото и невидимото, като умело използва уменията си и личната дарба, с която я е дарила Вселената.

 • Сузи е магистър по консултативна психология, бакалавър по клинична психология. Има дългогодишен опит за работа с деца и с детето във всеки с възрастни, семейно консултиране, при проблеми със забременяване. Нейната работа надхвърля границите на стандартната психологична консултация, като прилага подход, който е нейна дарба – игрови терапии, някои от които се провеждат в природата.

 • Провежда също така нумерологични консултации и бахова терапия. Успешно помага да се разкрият наяве дарбите и талантите на своите клиенти.

 • Ежегодно организира терапевтични срещи сред природата, включващи посещение на енергийни места, където хората се сливат с природата и обменят енергия, свързват се със земята, водата, огъня, въздуха - провежда терапия чрез звуците на природата, както и с цветя и растения.

 • Груповата терапевтична медитация се провежда по нейна методика, в която съчетава различни подходи, които да помогнат на хората при различни състояния и проблеми.

 • Индивидуалните сесии – Сузана консултира индивидуални клиенти във всички направления и съдби. Семейно консултиране, сексуални проблеми, репродуктивни проблеми, консултиране на деца.

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Instagram
image0(1).jpeg
bottom of page