top of page
_MG_3740_1.jpg

Р. Кирвикова

С цялото си сърце препоръчвам  студио Shala Boyana.

Благодарна съм, че моят път ме срещна с Теди Петрова, от нея черпя не само знания, но и вдъхновения за живота. С нейните насоки открих силата на медитациите и тяхното лечебно и балансиращо въздействие върху организма. Споделям и практикувам изцяло нейните  медитации и практики.

Всяка една среща е удоволствие и малък празник, независимо дали онлайн или на живо. Гласът и действа като майчина прегръдка и те успокоява и релаксира. Моето отношение и възгледи за живота се промениха, откакто последвах Теди Петрова. Тя е винаги насреща с ценни съвети при трудни моменти.

Благодаря ти!

_MG_3723_1.jpg

Т. Николова

В най-точния и правилен момент в търсене на душевен мир, лутайки се и неразбирайки процесите на живота, Вселената ми изпрати отговор в лицето на Теди Петрова.
Страхотният професионализъм на Теди ми помогна и все още помага да преоткрия себе си, да преборя страховете и да се осободя от негативното, което тежи и лежи в душата ми. Всеки сеанс в Shala Boyana било то индивидуален или групов ме пренася в една паралелна вселена – по-красива и по-добра /едно чисто място/. Shala Boyana е вълшебна. Едно толкова уютно и пълно с положителна енергия кътче, което ми се иска да посещавам пак и пак.  В лицето на Теди Петрова виждам не само професионалист, а и приятел. Гласът и винаги ме кара да се чувствам спокойна и сигурна. Сигурна, че всичко мога да и споделя и знам, че тя ще е насреща.
Искрено съм благодарна, че съдбата ни срещна! Благодарение на теб съм едно по-добро АЗ!

 

_MG_3320_1.jpg

Д. Симеонов

Теди е невероятен човек с индивидуално отношение към всеки. В Шала Бояна атмосферата е разпускаща и предразполагаща. Детайлите, на които обръща внимание те карат да се замислиш наистина за твоят АЗ и за това, че промяната винаги идва не от някой друг, а единствено от теб самият. След всеки сеанс се чувствам като прероден и нямам търпение да дойде следващата ни среща.

_MG_3346-1_edited.jpg

М. Тодорова

Едно от най-хубавите неща,които ми се случиха през последните няколко месеца е запознанството ми с Теди. Още от първата ни среща се почуствах спокойна и вдъхновена...спечели напълно доверието ми.

С лекота, професионализъм и усет всеки път успяваше да ме измъкне от ниската вибрация на житейските ми казуси, да промени фокуса ми на възприятие..провокираше в мен размисли и самооценки..
Атмосферата на създадената от нея Shala Boyana е вълшебна..

 

_MG_3363_1.jpg

П. Кавръкова

Срещнах Теди в много тежък за мен момент- раздяла с любим човек. Сякаш някой ми я изпрати. Никога не бих повярвала, че подобен тип практика, каквато е медитацията, може да ми помогне да преодолея трудностите и да  продължа с по-ясно съзнание.
Посещавала съм няколко психолози преди това по-различни причини, но за първи път усещах, че съм на правилното място и в правилните ръце!
Започнах с групова медитация, но много бързо разбрах, че разговорите с Теди ми помагат много да осъзная процеса и случващите се събития и затова преминах на индивидуални консултации. Работата с нея ми помага да се науча да обичам първо себе си и след това да търся любов навън. И много повече - да вярвам, че онова, което ми се случва не е случайно и трябва да науча уроците от него!
И повярвах, колко важна е енергията на човека и всичко около него. Защото Теди освен мой духовен ментор, се превърна и в приятел!

Колко хора в днешно време могат да го направят?
Благодаря ти Теди!
Обичам те!

“Моят опит с Теди беше различен, той промени живота ми! Повечето хора ходят на йога или медитация за забавление, за да освободят стреса, за да се почувстват по -добре.

Теди ми беше представена като професионалист, който може да ми помогне да видя и да достигна светлината в края на тунела. Миналото лято, на 40 години, бях диагностицирана с напреднал рак на гърдата. Бях съсипана и изгубена, мислех само за най -лошия резултат.

Но след това, веднага след поставянето на диагнозата, започнах да работя с Теди. Нямах опит с медитацията, винаги мислех, че умът ми никога не може да се „изключи“ или да се трансформира. Сгреших!! Теди ми помогна да се вгледам дълбоко в себе си, мислите, страховете, душата си. Тя бързо се превърна в мой духовен лечител. Теди ми даде надежда, показа ми светлината и ме насочи как да я достигна.

8 месеца след първоначалната ми диагноза бях в ремисия. Никога не бих могъл да изразя благодарността си към Теди. Аз съм, където съм сега, благодарение на теб“.

Деси Димитрова, Dietikon, Switzerland

White Grass
bottom of page