top of page

пт, 14.10

|

Шато Копса

Медитативна регресия, терапия & рисуване с винена дегустация

Заповядайте на неповторимо изживяване в замъка Шато Копса

Медитативна регресия, терапия & рисуване с винена дегустация
Медитативна регресия, терапия & рисуване с винена дегустация

Час и място

14.10.2022 г., 15:00 ч. – 16.10.2022 г., 15:00 ч.

Шато Копса, с. Московец, 4333 Sopot, Bulgaria

За събитието

Каним ви да се потопите в магията на замъка Шато Копса и практиките на здравния психолог и енергиен йога терапевт Теди Петрова.

Този уикенд ще ви изпълни със смисъл и много теми за размисъл и може би промяна. Ще може да съчетаете полезното с приятното в прекрасна, атмосфера, ще се обърнете към себе си с помощта на практиките отпускайки се в насладата на нашият домакин Шато Копса.

14.10.2022г. - Петък

Ö Настаняването ще се случи в петък след 15ч. ще има създадена група във вайбър където ще може да споделите пътя си с други пътуващи. Ако не шофирате или искате да пътувате с компания или предлагате място във вашата кола, групата ще даде възможност да се осъществи приятно пътуване и да си споделите разхода по него.

Ö След настаняване ще се съберем на вечеря в изисканата атмосфера на ресторант: Зеланос. Там ще ви очаква три степенно меню, приготвено от традиционни български продукти.

След това ще си починем в дизайнерските стаи в хотелската част на Замъка Шато Копса, защото в събота ни очаква пълна програма!

15.10.2022г – Събота

Ö Денят започва от 8:30, където ще направим дихателна техника „Божествено дихание“ и кратки йога терапевтични сутрешни упражнения на гладно, навън – на свеж планински въздух.

Ö 9:00 – Закуска

Ö 10:00 – 12:00  - Провеждаме лекционна и практична част, на която е добре да се водят записки на следната тема:

Практическа и лекционна част – „Енергийна дисциплина“

В тази част от нашето събитие ще се впуснем в дълбините на енергийната психология и нейното практическо приложение в ежедневния живот. Освен лекционната част в която ще говоря, ще имате няколко практически задачи и ще може да направим дискусия по въпросите, които ви вълнуват.

Нивото на осъзнатост е различно на всеки участник от групата, някои от вас, с които сме работили преди това заедно е възможно да имат повече знания от останалите, затова в дискусията би било  много полезна да се дадат примери от Вашият живот и личен път на израстване за да може да стане ясно на участници, които нямат толкова опит.

Съдържание на лекцията:

· Практична задача: Вързани очи – „Кръгът“

· Времето – илюзия на вибрационните нива.

· Значението на изказа.

· Промяна от енергия на жертва в енергия на възможностите.

· Важността да се въздържаме от преценки, обсъждане и „каканижене“ на ситуации.

· Практична задача: Огледален анализ;

· Социалните предизвикателства и справянето с тях.

· Практична задача: 10те изречения

· Законът на аналогиите и подобията

· Скритите зависимости

· Интервениране в криза

Ö 12:00 – 13:00ч. - Свободно време

Ö 13:00 – 15:00ч.Винена дегустация в Замъка и рисуване на чаша вино.

Независимо дали сте само любител на виното, или ентусиаст, сега прохождащ във винения свят, или пък сте опитен познавач на сортове и реколти, дегустациите на Шато Копса са със сигурност едно вълнуващо преживяване. Енолозите на Шато Копса са направили специална селекция на различни сортове, брандове и реколти според отличителните им характеристики за да представят широката гама наши вина. Освен тази богата палитра, най-хубавото е че ще може да събудите твореца в себе си и да се изразите на платното пред вас – рисувайки и опитвайки прекрасни три едносортови вина от серията „Зейла“.

Какъв по-приятен финал след лекциите и практиките за енергийна дисциплина 

Ö 15:00 – 17:00ч. Свободно време – възможност за посещение на СПА зона, масаж или разходка

18:00 – 19:00ч.

Ö Медитативна регресия – В събота вечерта в прекрасната зала за практики ще изживеете своята може би първа или не първа групова регресия.

Регресията е метод, който се използва за да надникнем в по-висшият си потенциал и да ни се даде отговор на въпрос, който ни интересува. Общото схващане за метода е, че той ни пренася в миналото или в минал живот, като ни дава информация чрез символи и събития, които насочват за посоката към която трябва да се стремим в настоящия живот. Понякога може да получите конкретен отговор, понякога може да ви се даде насока, но има ситуации, в които умишлено не ни се дава отговор с цел да бъдете предпазени.

Метода, който използвам за регресия е: Медитативна регресия.

Това е водена медитация, в която преминавате неусетно и плавно към т.нар. хранилище на Акашови записи и ни пренасочва в полето от символи.

Груповата регресия може да е ваш голям помощник за осъзнаване на корена на травматично събитие, личен или здравословен въпрос.

Регресията е напълно безопасен и изключително приятен метод за пътуване в пространството на това което остава скрито за нас в света на невидимото.

Това е метод, в който основния инструмент, който използваме е въображението и усещанията ни.

Медитативната регресия не е хипноза! Важно уточнение, за хората които се съмняват и страхуват. Медитативната регресия е приятно и леко преживяване, в което свързваме дух-душа-тяло в единство, оставяйки духовния ни екип да ни поведе по пътеката, от която имаме нужда да преминем в този момент, с подкрепата на опитен водач в мое лице – Теди Петрова. Когато реших да направя първата си групова регресия при Петър Петров, бях след тежко травматично събитие, на което исках отговор – какъв е урока, който трябва да науча от това събитие. Този отговор въпреки, че не беше приятен да го разбера, ми помогна в изцелението на корена на проблема, който бе свързан с травмата и определено като терапевт ме запали да се науча да го практикувам и да помагам и на други хора.

Ö След регресията ще имаме 1 час в който ще може индивидуално да обсъдя с всеки един от вас преживяването му и да дам насоки.

Ö 20:30ч. – Вечеря ресторант „Зеланос“

16.10.2022г. – Неделя

Ö 8:00 – 9:00ч. – Закуска

Ö 9:00 – 10:00ч. – Лека тонизираща йога практика + дихателна техника

Ö 10:00 – 11:00ч –Освобождаване на стаите

Ö 11:00ч. – 15:00ч. – Попълване на тестове за енергийни блокажи и индивидуално обсъждане на резултатите. В тази част от нашето пътешествие ще имате възможността да ви направя личен анализ на енергийните центрове.

Това е йога-терапевтичен тест, която лично съм изработила и работата ми с него през годините, показва, че работи изключително точно.

Какво ще ви даде анализът не енергийните блокажи:

- Ще разберете в кои части на тялото имате склонност да задържате негативна енергия, която може да се трансформира като проблем

- Ще разберете, лично за вас какво е добре да правите за да поддържате тялото си, така че да не стига до болестотворен процес

- Ще разберете, кои  са емоционалните ви блокажи

- Ще разберете, кои центрове са ви по-развити от други

Ö 15:00ч – Отпътуване

Информация за настаняване в Замъка Шато Копса

Местоположение: 132км. от София посока Копривщица/Калофер. Пътя с кола от София е 1час и 54мин

Шато Копса е семеен хотел, която въплъщава в себе си средновековния облик на замък отвън и изтънчена архитектура отвътре.

Проектът е дело на известния български архитект Жеко Тилев.

В контраст на грубата каменна фасада е изтънченият интериор.

Усещане за непреходност – дизайнерски кристални полюлеи от Мурано, плюш и коприна от флорентински производители на тъкани, антични декорации, мебели от масивен дъб, зелен и черен мрамор от Зимбабве, постели от египетски памук.

Може да разгледате галерията от снимки тук:

https://copsa.bg/galeria/

Залата за практики: Залата в която ще осъществяваме практиките се намира на четвърто ниво в Замъка. Това е луксозна зала, която има две панорамни тераси с невероятна гледка. Арт интериор, съчетание от дърво и стъкло с мека мебел. В залата има възможност за сервиране на храна и напитки.

Снимки: Зала практики

Настаняване: Нашата група ще бъде настанена в хотелската част на замъка – Мезон Копса. Интериора е съчетание между традициите, модерност и съвременна архитектура.

Настаняването е в двойна стая – ще имате другарче. Стаите са напълно оборудвани, комфортни и луксозни. Леглата са единични.

Снимки: Стаи настаняване

Закуска и Вечеря:

В пакетната цена е включена закуска и вечеря с български продукти от района. Снимки от ресторанта: Зеланос

Условия за участие:

Ö Лимитирана група до 14 човека. Свободните места към 15.09.2022 – 10 места

Ö Необходимо е капаро за да запазим вашето място: Капаро в размер на 150лв.*

Ö Цена за 1 човек: 395лв. В цената е включено:

2 нощувки в стая в хотелска част: Мезон Копса

2 закуски

2 вечери в ресторант Заланос на три степенно меню

Дегустация на три вина и рисуване с чаша вино в Замъка

Всички йога и терапевтични практики в зала Панорамен релакс Лаундж в Замъка

Медитативна регресия и обсъждане на индивидуалният  ви резултат

Ö Допълнително се заплаща *38лв. по желание ако искате да направите индивидуалния анализ на енергийните блокажи лично с Теди Петрова, който ще се проведе в неделя в зала „Панорамен релакс“. Цена на пакета с индивидуален анализ: 433лв.

Ö *Промо цена само за събитието

Ö Важно: Събитието е насочено към релаксиращи и полезни за тялото и духа практики. Ако имате желание да се потопите в магичната атмосфера е необходимо да се свържете с нас и да заявите желание за участие. Участниците за събитието ще бъдат селективно подбирани като ще трябва да отговорят кратко на няколко въпроса за да бъдат избрани. Групата участници е до 14 души, като има предварително записани 4, към момента има 10 свободни места.

За да бъдете одобрен и записан да участвате в събитието, моля попълнете следната форма: https://forms.gle/hV5AT5Zw5rwbGhin8

Ö Информация за лектора Теди Петрова – сертифициран йога терапевт и здравен психолог може да намерите тук: https://www.shalaboyana.com/

Очакваме Ви: Шато Копса & Теди Петрова

Споделете това събитие

bottom of page